شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 100725
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1397 - 15:05
    رویترز خبر داد

    کاهش شدید ارزش دلار با اظهارات ترامپ/ بورس‌های جهانی فروریخت

    با انتقاد ترامپ از سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی آمریکا و دستکاری ارزش پول توسط دیگر کشورها، ارزش دلار کاهش یافت و در پی آن بورس‌‌های جهانی قرمزپوش شدند.

    کاهش شدید ارزش دلار با اظهارات ترامپ/ بورس‌های جهانی فروریخت

    به نقل از رویترز، امروز ارزش سهام بازارهای ‌آسیا به دلیل نگرانی از اقدامات تعرفه‌ای و سیاست‌های اقتصادی محافظه‌کارانه آمریکا کاهش یافت. نگرانی بازار از این جهت بود که دلار آمریکا در برابر سبدی دیگر از ارزها با انتقادهای ترامپ از سیاست‌های انقباضی فدرال رزرو کاهش شدیدی داشته است. آنها بر این باورند که با کاهش ارزش دلار احتمالاً سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ بیشتر خواهد شد.

    ترامپ روز جمعه اتحادیه اروپا و چین را به دستکاری در ارزش پول‌ها متهم کرد.

    شاخص دلار به دلیل افزایش نرخ بهره توسط فدرال‌رزرو امسال 2.4 درصد بالا رفت که تصمیم به افزایش نرخ‌ بهره از سوی فدرال‌رزرو به دلیل آمارهای کلان اقتصادی این کشور و نگرانی از جنگ تعرفه‌ای بود.

    اظهارات روز جمعه ترامپ با تهدیدهای جدیدی درباره کاهش تعرفه روی همه کالاهای وارداتی از  چین باعث عمده‌فروشی بیش از اندازه در بازار وال‌استریت و بازارهای سهام آمریکا در روز جمعه شد.

    بر اساس این گزارش، بازارهای سهام آسیا همچنان سرنخ‌های بازار والستریت آمریکا را پی گرفتند و شاخص بازارهای بورس نیکی ژاپن 1.4 درصد، سهام بازارهای استرالیا و کره جنوبی از جمله شاخص KOSPI و KS11 هر کدام 0.9 درصد کاهش یافتند.

    ارزش سهام‌ چین هم با قیمت‌های کمتری بازگشایی شد اما به سرعت کاهش خود را جبران کرد و این جبران در شاخص‌های بلوچیپ نظیر CF1300 و شانگهای SSE کامپوزیت بالا بود.

    امروز ارزش سهام بازارهای آمریکا و اروپا هم همه قرمزپوش شدند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما